Oralna hirurgija

Oralna Hirurgija

Oralni hirurzi i stomatolozi u stomatološkoj poliklinici “Estetika Dent” su stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji se konstantno usavršavaju. Naše kompletno osoblje nastoji da Vam ponudi sveobuhvatan opseg stomatoloških usluga na osnovu Vašeg stomatološkog zdravlja, istorije zdravlja i stomatološke nege.

Šta je oralna hirurgija?

Oralna hirurgija je vrsta stomatologije koja dijagnostikuje i tretira oralna stanja zuba, desni, vilice i usta putem hirurgije. Oralna hirurgija je uobičajena praksa i izvodi se u našoj poliklinici. Oralna hirurgija se primenjuje kod uobičajenih postupaka kao što je vađenje umnjaka, postavljanje zubnih implanta, uklanjanje oštećenog zuba, postupci parodontologije i drugi postupci kozmetičke stomatologije.

Naši oralni hirurzi specijalizovani su za lečenje zubne osteomije (nenormalan položaj vilice). Ova korekcija vilice uključuje intenzivnu saradnju sa ortodontom.

Stomatološki hirurg može da postavi implantat u gornju ili donju vilicu uz konsultaciju sa stomatologom. Implantat pruža podršku za krunicu, most ili zubnu protezu.

oralna hirurgija ordinacija

Ovi postupci se obavljaju pod sedacijom i na taj način pacijenti ne osećaju bol i mogu da nastave sa svojim normalnim aktivnostima u roku od samo nekoliko dana.

Od operativnih vađenja umnjaka do kozmetičke oralne hirurgije, tu smo da Vam pomognemo u svim Vašim stomatološkim potrebama.

Uoči same hirurške intervencije proverite da li kod kuće imate lekove protiv bolova jer će Vam obično biti potrebni nakon tretmana. Pre dolaska na intervenciju možete preventivno uzeti nešto protiv bolova (paracetamol ili sl.) u dogovoru sa svojim hirurgom. Obavezno sledite doziranje iz uputstva za upotrebu.

Na samu intervenciju obavezno ponesite Vašu ažuriranu listu lekova koje svakodnevno koristite. Koristite li sredstvo za razređivanje krvi ili ste već operisali srce? Molimo Vas da sve to navedete prilikom dogovora oko oralne hirurške intervencije. Pre nego što dođe do operacije, sve to se mora uzeti u obzir. Možda će za Vašu intervenciju biti potrebna posebna priprema, a mi smo tu da Vam to obezbedimo.

Naši stomatolozi, oralni hirurzi i osoblje Vam zakazuju termine po Vašoj želji. Od hitnih stomatoloških intervencija do rutinske nege, želimo da budemo Vaš pouzdan stomatolog. Kontaktirajte nas i zakažite svoj dolazak i konsultaciju.

Ostale stomatološke usluge: